Wokpan van Staal met Ø 38 cm – Houten Handvat en Ronde Bodem – Traditioneel Ontwerp – Zonder Wokring – Exclusief
- Stalen Wokpan met een diameter van 38 cm en houten handvat
- Ronde bodem voor het authentiek bereiden van Oosterse gerechten
- Geschikt voor gas, met wokring (niet meegeleverd) of op wokbrander
- Moet ingebrand worden voor gebruik
- Let op: kan roestvorming bij handvat bevatten en handvat kan losraken
- Gebruiksaanwijzing voor het inbranden en onderhoud van de wokpan
- Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron
- Merk: Heuschen & Schrouff, 1 jaar fabrieksgarantie
Deze stalen wokpan met houten handvat heeft een diameter van 38 cm en een ronde bodem, perfect voor het authentiek bereiden van Oosters eten. De Wadjan is ontworpen om snel gerechten te kunnen bereiden op gas, met behulp van een wokring (niet inbegrepen) of op een wokbrander.
De wokpan, ook wel bekend als Kantonees kookpot, is gemaakt van plaatstaal en de ronde bodem maakt roerbakken gemakkelijk. Breng met deze traditionele wokpan uit China snel en eenvoudig de heerlijkste Oosterse gerechten op tafel.
Let op:
– ‘Roestvorming’ bij het handvat is normaal.
– Alleen geschikt voor gasfornuizen.
– De wokpan moet worden ingebrand en wordt geleverd zonder wokring.
Let op: het handvat kan mogelijk losraken. Dompel het kort onder in water zodat het hout kan uitzetten.
Gebruiksaanwijzing:
1. Reinig de wokpan met water, zeep en een grove borstel of staalwol en droog deze goed af.
2. Verhit de wok op hoog vuur en draai deze rond totdat hij zwart begint te kleuren.
3. Wrijf de pan volledig in met olie (bijvoorbeeld arachide- of zonnebloemolie).
4. Herhaal stap 2.
5. Spoel de pan af en droog deze goed af. Herhaal indien nodig totdat hij niet langer afgeeft.
6. Spoel na gebruik de pan af en wrijf deze in met olie.
Let op: wokpannen met lichte roestvorming aan het handvat worden niet geaccepteerd voor retour, omdat dit normaal is bij een traditionele stalen wokpan.
€ 36,63