Santoku mes van MIYABI 6000MCT – 180 mm
- Lemmet gemaakt van Micro Carbide poederstaal MC63
- Tsuchimi hamerslagstructuur
- Kern omgeven door 2 lagen staal
- Cryodur® warmtebehandeling voor extreme hardheid
- Symmetrisch geslepen met Honbazuke techniek
- Heft gemaakt van cocobolo pakka hout
- Zeer geschikt voor fijn snijden van groenten, portioneren van vlees en vis
- Fabrieksgarantie termijn: levenslang
Uitstekende functionaliteit en indrukwekkende ergonomie komen samen in dit aantrekkelijke en stijlvolle mes van de MIYABI 6000MCT serie. De combinatie van schoonheid en functionaliteit maakt dit mes zowel voor professionals als kookliefhebbers verrassend. Het lemmet is gemaakt van Micro Carbide poederstaal MC63 met Tsuchimi hamerslagstructuur, omringd door 2 lagen staal en onderworpen aan Cryodur® warmtebehandeling voor extreme hardheid. Het mes is symmetrisch geslepen met de Honbazuke techniek en heeft een heft van cocobolo pakka hout. Ideaal voor het zeer nauwkeurig snijden van groenten en het portioneren van vlees en vis.