MIYABI 6000MCT GYUTOH – 240 mm” kan herformuleerd worden als “MIYABI 6000MCT GYUTOH koksmes – 240 mm
- Lemmet van Micro Carbide poederstaal MC63
- Tsuchimi hamerslagstructuur
- Kern omgeven door 2 lagen staal
- Cryodur® warmtebehandeling voor extreme hardheid
- Symmetrisch geslepen met Honbazuke techniek
- Heft gemaakt van cocobolo pakka hout
- Geschikt voor het versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
Prachtige functionaliteit en indrukwekkende ergonomie komen samen in dit aantrekkelijke en stijlvolle mes. De messen van de 6000MCT-serie zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook de functionele aspecten van dit mes zullen zowel professionals als kookliefhebbers verrassen. Het lemmet is gemaakt van Micro Carbide poederstaal MC63 met een Tsuchimi hamerslagstructuur en een kern omgeven door 2 lagen staal. Dankzij de Cryodur® warmtebehandeling is dit mes extreem hard. Het is symmetrisch geslepen met de Honbazuke techniek en heeft een heft gemaakt van cocobolo pakka hout. Ideaal voor het snijden van grotere stukken vlees en vis, en grove groenten.
MIYABI 6000MCT GYUTOH – 240 mm” kan herformuleerd worden als “MIYABI 6000MCT GYUTOH koksmes – 240 mm
€ 265,00