Japans mes van Kotai Cleaver – Professioneel Chinees hakmes van 19 cm
- Professioneel Chinees hakmes van Kotai Cleaver van 19 cm lengte
- Geschikt voor het gemakkelijk snijden van grote stukken vlees en harde groenten zonder polsvermoeidheid
- Plat oppervlak om knoflook, gember en noten te pletten
- Breed mes maakt het veilig opscheppen van gehakte ingrediënten mogelijk
- Handgemaakt van ultrascherp Japans 440C high-carbon roestvrij staal
- Inclusief houten Saya (schede) en levenslange garantie
- Handvat van zwart pakkahout en ergonomisch handgreepontwerp
- Niet vaatwasmachinebestendig vanwege houten handvat, perfect gebalanceerd met 294 g gewicht
Een professionele Chinese hakmes is een onmisbare toevoeging aan uw keuken. Hiermee kunt u moeiteloos grote stukken vlees snijden en harde groenten in stukken hakken, zonder dat uw pols vermoeid raakt. Knoflook, gember en noten plet u gemakkelijk met het platte oppervlak van het hakmes. Het brede mes maakt het veilig om de gehakte ingrediënten op te scheppen en in de pan te gooien.
Dit hakmes kan qua functie worden vergeleken met een koksmes, maar door de breedte is het nog handiger om gesneden voedsel op te scheppen. Het gehamerde patroon ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat voedsel niet aan het blad blijft plakken.
Specificaties:
– 100% handgemaakt
– Ultrascherp Japans 440C high-carbon roestvrij staal
– Verborgen volledig lemmet
– Zwarte pakkahouten handvat
– HRC-hardheid: 59-60
– Gewicht: 294g
– Perfect in balans
– Roestvrij staal
– Wordt geleverd met een houten Saya (schede of meshoes) bij elk mes
– Levenslange garantie*
* Onder voorbehoud.