Gietijzeren Koekenpan – Zwart – 25x25cm – Voorbehandeld met Seizoenslaagje
- Gietijzeren koekenpan van 25×25 cm
- Pre-seasoned koekenpan
- Voor gebruik behandelen met plantaardige olie
- Zorgt voor optimale warmtegeleiding en -spreiding
- Geschikt voor bakken en braden van vlees, vis en eieren
- Reinigen met heet water en borstel
- Kan op alle warmtebronnen gebruikt worden
- Hoogwaardige kwaliteit van Cast Iron met lange levensduur
Productomschrijving:
Gietijzeren koekenpan, 25x25cm, zwart.
Eigenschappen:
– Merk: Cast Iron
– Gietijzer
– Pre-seasoned
Let op:
Deze koekenpan dient voor gebruik voorbereid te worden volgens onderstaande stappen om aanbakken te voorkomen en de levensduur te verbeteren:
1. Was de pan met warm water en droog deze goed af.
2. Vet de binnenkant in met plantaardige olie. Gebruik bijvoorbeeld arachideolie, zonnebloemolie of sojaolie.
3. Verwarm de pan tot de olie begint te roken en laat deze afkoelen.
4. Veeg de overtollige olie weg met keukenpapier. Herhaal dit proces 5 keer vanaf stap 2.
Gietijzer zorgt voor optimale warmtegeleiding en -spreiding, wat resulteert in een gelijkmatige bereiding en kleuring van voedsel. Deze pan is ideaal voor het bakken en braden van vlees, vis en eieren.
Reinig de koekenpan bij voorkeur met heet water en een borstel. Droog deze onmiddellijk af na reiniging. Indien u afwasmiddel gebruikt, wrijf de pan na gebruik in met wat plantaardige olie om het gietijzer in goede staat te houden.
Let op:
De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, maar kan schade veroorzaken aan inductieplaten bij verkeerd gebruik.
Cast Iron:
Cast Iron staat bekend om zijn hoogwaardige gietijzeren pannen. Zwaar, robuust en precies wat je nodig hebt in een pan. De pannen van Cast Iron gaan lang mee en zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Betaalbare kwaliteit!
Cast Iron – Koekenpan – Zwart – 25x25cm – Gietijzer – Pre Seasoned