Eden Takara Santoku 16,5 cm EQ2060-316 Multifunctioneel Koksmes voor iedere Keuken

 289,00

Merk

Eden

Kleur

Bruin

Lengte lemmet

16 t/m 20 cm

Product lengte

32 cm

Product gewicht

0.12 kg

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

8720828060674

Fabrieksgarantie termijn

25 jaar

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Materiaal

RVS, Hout

Vaatwasser veilig

Nee

Verpakkingsgewicht

0.12 kg

Categorieën

Koken & Tafelen Keukenmessen Santokumessen

Laatste update op mei 8, 2024 1:19 am
SKU: 9300000120842786 Categorie:
  • Allround topmes voor elke keuken, geschikt voor snijden en scheppen
  • Lichter en korter dan een Europees koksmes, geliefd in de keuken
  • Handgemaakt in Japan door traditionele messenmakers
  • Kern gemaakt van Aogami Blue Paper Steel, extreem scherp te slijpen
  • Red sandalwood handgreep met zwart pakkahout bolster, licht van gewicht
  • Alleen gebruiken op houten of zacht kunststoffen snijplank, vermijd botjes en bevroren voedsel
  • Niet slijpen in doortrekslijper, voorzichtig met de hand op slijpsteen of slijpstaaf
  • Fabrieksgarantie van 25 jaar, vaatwasser niet veilig, lengte lemmet: 16-20 cm, kleur bruin
    Uw recensie toevoegen

    De Eden Takara Santoku 16,5 cm EQ2060-316 is een multifunctioneel topmes voor elke keuken. Naast snijden kun je er ook gemakkelijk mee scheppen, bijvoorbeeld gesneden groenten in de pan doen. De santoku is lichter en korter dan het Europese koksmes, waardoor het een geliefd mes is in elke keuken.
    De messen uit de Eden Takara lijn worden met de hand vervaardigd in Japan door traditionele messenmakers, waarbij eeuwenoud vakmanschap wordt getoond. Ze zijn licht van gewicht, hebben een rustieke afwerking en zijn vlijmscherp.
    De kern van het lemmet van de Eden Takara Santoku EQ2060-116 is gemaakt van Aogami Blue Paper Steel, een niet-roestvast koolstofstaal dat extra gehard is voor extreme scherpte. De handgreep is vervaardigd van red sandalwood en zwart pakkahout voor de bolster, volgens de Japanse traditie. Het mes dient droog gehouden te worden.
    Dit mes dient enkel gebruikt te worden op houten of zachte kunststof snijplanken, en is niet geschikt voor botjes, graten of bevroren voedsel. Na gebruik direct drogen en met de hand afwassen. Het slijpen dient met de hand te gebeuren op een slijpsteen of slijpstaaf, niet in een doortrekslijper om staalbreuk te voorkomen.

    Eden Takara Santoku 16,5 cm EQ2060-316 Multifunctioneel Koksmes voor iedere Keuken
    Eden Takara Santoku 16,5 cm EQ2060-316 Multifunctioneel Koksmes voor iedere Keuken

     289,00

    Koken-bakken.nl
    Logo