subarashi

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Ideaal voor fileren van vis en snijden van rauwe vis voor sashimi
  • Geschikt voor het snijden van vlees, groenten en vis (sushi)
  • Ontworpen voor duurzaamheid, scherpte en moeiteloos snijden
  • Materiaal lemmet: Roestvrijstaal
  • Lengte lemmet: 2.28 cm
  • Product breedte: 3.20 cm
  • Vaatwasser veilig: Nee
  • Verpakkingsinhoud: Sushi & sashimi mes
     86,65
    • Yanagiba Professioneel 11 inch koksmes voor Vis Sashimi en Sushi
    • Ideaal voor het fileren van vis en snijden van rauwe vis voor sashimi
    • Geschikt voor het snijden van vlees, groenten en vis (sushi) met een trekkende snede
    • Blad is afgeschuind en geslepen aan één zijde voor duurzaamheid en scherpte
    • Merk: Subarashi
    • Materiaal handvat: Aardewerk, Materiaal lemmet: Roestvrijstaal
    • Lengte lemmet: 25.90 cm, Product breedte: 3.30 cm, Product lengte: 39.70 cm
    • Vaatwasser veilig: Nee, Fabrieksgarantie termijn: 2 maanden
       84,65
      • Yanagiba sushi en sashimi mes met een bladlengte van 300mm
      • Gemaakt van 33-laags VG10 kernstaal voor langdurig gebruik en gemakkelijk slijpen
      • Ideaal voor het fileren van vis en perfect voor het snijden van rauwe vis voor sashimi
      • Blad afgeschuind en aan één zijde geslepen voor duurzaamheid en moeiteloos snijden
      • Handvat van natuurlijk rozenhout met koperen tussenringen en exotisch ebbenhout voor hardheid en duurzaamheid
      • Merk: Subarashi, kleur: Houtbruin, materiaal handgreep: Hout, materiaal lemmet: Roestvrijstaal
      • Niet vaatwasserbestendig, afmetingen: 3.50cm x 445cm, gewicht: 800g
      • Verpakkingsinhoud: 1 Yanagiba sushi & sashimi mes, inclusief fabrieksgarantie van 2 maanden
         99,85
        • Professioneel 10 inch koksmes voor Vlees, Vis , Sashimi en Sushi
        • Japanse style Sushi Sashimi mes met Rozehandle
        • Ideaal voor het fileren van vis en snijden van rauwe vis voor sashimi
        • Geschikt voor het snijden van vlees, groenten en sushi met een trekkende snede
        • Ontworpen voor duurzaamheid, scherpte en moeiteloos snijden
        • Merk: Subarashi
        • Kleur: Roze
        • Materiaal: Roestvrijstaal lemmet, houten handgreep
           87,45
          • Yanagiba Professioneel Chef Mes
          • 9 Inch koksmes voor Vis, Vlees en Groenten
          • Ideaal voor fileren van vis en snijden van rauwe vis, vlees en groenten
          • Lemmet afgeschuind en geslepen aan één zijde voor duurzaamheid en scherpte
          • Merk: subarashi
          • Materiaal lemmet: Roestvrijstaal
          • Lengte lemmet: 21 cm
          • Vaatwasser veilig: Nee
             69,65
            • 33-laags VG10 kernstaal voor duurzaamheid en gemakkelijk slijpen
            • Ideaal voor fileren van vis en snijden van rauwe vis voor sashimi
            • 300 mm bladlengte voor trek sneden bij vlees, groenten en vis
            • Blad afgeschuind en aan één zijde geslepen voor duurzame scherpte
            • Handvat van naturel rozenhout met koperen tussenringen en exotisch ebbenhout
            • Merk: Subarashi
            • Kleur: Hout Bruin
            • Lengte lemmet: 300 mm
               99,45
              Toon volgende
              Koken-bakken.nl
              Logo