Set van kookpotten en pannen – Anti-aanbaklaag / Koekenpannen set, braadpannen set, vrij van PFAS, geschikt voor de vaatwasser

- 12%

 142,70

Merk

Merkloos

Kleur

1

Inclusief deksel

Ja

Materiaal

Staal

Geschikt voor type warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen

Vaatwasser veilig

Ja

EAN

4903462712589

Diameter pan bovenzijde

1 cm

Type pan

Pastapan

Volume in liters

1 l

Categorieën

Koken & Tafelen Alle pannen Pastapannen Overige pannen

Diameter bovenkant pan

0 tot 15 cm

Geschikt voor soort warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen, Elektrisch, Gas, Keramisch, Inductie, Halogeen

Opties

Vaatwasserbestendig, Inclusief deksel

Laatste update op oktober 9, 2024 10:03 am
SKU: 9300000146715012 Categorie:
  • Kookpotten / pannen set in verschillende maten
  • Non-stick coating, PFAS-vrij en vaatwasserbestendig
  • Gemaakt van bio-graniet voor duurzaamheid en veiligheid
  • Bestaande uit 4 stuks: 18 cm, 22 cm, 26 cm stewpan en 26 cm kookpan
  • Krasbestendig, vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken
  • Elegant design geschikt als cadeau voor nieuwe huishoudens
  • Karaca is een bekende fabrikant van hoogwaardige keukenproducten
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de vaatwasser
    Uw recensie toevoegen

    Product Beschrijving:
    Inhoud van de set: kookpan 18 cm, 2 liter; kookpan 22 cm, 3.5 liter; 26 cm brede sauspan voor aubercuisine, braadpan 26 cm.
    Waarom bio-graniet? Dankzij zijn geavanceerde technologie is het extreem duurzaam en de materialen die gebruikt worden bij de productie zijn gecertificeerd en bevatten geen schadelijke stoffen. Met zijn graniet-achtige versterkte oppervlak is de pan extreem krasbestendig. Het materiaal is vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken, aangezien het een maximale anti-aanbakeigenschap heeft. Het materiaal is tot 7 keer meer krasbestendig dan vergelijkbare producten.
    Een uitstekend cadeau: met zijn ongeëvenaarde schoonheid en esthetiek die jarenlang meegaan, is het een geweldig cadeau voor nieuwe huishoudens en families, aangezien zijn eenvoudige maar elegante ontwerp veelzijdig gebruik toelaat en bij elke smaak past.
    Kenmerken: Lekvrije buitenkant, maximale hittebestendige anti-aanbaklaag aan de binnenkant, gemakkelijk in gebruik, elegante handgrepen, maximaal tijds- en energiebesparend, gemakkelijk te reinigen granieten interieur en exterieur coating en 4mm dik pannenmateriaal. Dankzij het speciale hittebestendige glazen deksel kan het kookproces gemakkelijk gevolgd worden. Reserveonderdelen zijn inbegrepen. Vaatwasmachinebestendig.
    Vooraanstaande fabrikant: Karaca is sinds 1973 de grootste Turkse fabrikant van hoogwaardig tafelgerei, keukenartikelen, huistextiel en huishoudelijke artikelen. U kunt ontspannen en van ons de hoogste kwaliteit en prachtig vormgegeven producten verwachten.

    Set van kookpotten en pannen – Anti-aanbaklaag / Koekenpannen set, braadpannen set, vrij van PFAS, geschikt voor de vaatwasser
    Set van kookpotten en pannen – Anti-aanbaklaag / Koekenpannen set, braadpannen set, vrij van PFAS, geschikt voor de vaatwasser

     142,70

    Koken-bakken.nl
    Logo