Inductiepan van Royal Catering – 33 liter – diameter 350 mm – Royal Catering
- Robuuste inductiepan met een capaciteit van 33 liter
- Geschikt voor inductie, gas, elektrisch en meer
- Pot en deksel gemaakt van roestvrij staal
- Allround schenkrand voor gemakkelijk schenken
- Drielaagse capsulebodem voor optimale warmteverdeling
- Kooktijd 20% verkort en energieverbruik verminderd met 30%
- Ergonomisch gevormde handgrepen voor gemakkelijk verplaatsen
- Vaatwasserbestendig en inclusief deksel
Krachtige Inductiepan van Royal Catering met een inhoud van 33 l
De Inductiepan uit de horecabenodigdheden van Royal Catering, met een capaciteit van 33 liter en thermische isolatie, is een hoogwaardige kookpan. Deze inductiepan biedt de mogelijkheid om zonder problemen grote hoeveelheden maaltijden te bereiden, zowel in professionele keukens als voor mobiel gebruik bij buitenactiviteiten. Of je nu een professional in restaurants, bars, of kantines bent of een hobbykok thuis, bij Royal Catering vind je eersteklas pannen voor al jouw cateringbehoeften.
Belangrijkste Kenmerken:
– Geschikt voor inductie, gas en elektrische kookplaten en meer
– Pan en deksel vervaardigd uit roestvrij staal
– Capaciteit: 33 liter
– Bespaart kosten en tijd
– Omkeerbare schenkrand
De inductiepan absorbeert warmte optimaal dankzij de drielaagse capsulebodem. De buitenste roestvrijstalen lagen omsluiten de aluminiumlaag in het midden, wat zorgt voor een efficiënte warmteverdeling in de pan en je gerechten langer warm houdt zonder extra energieverbruik. De kooktijd wordt met wel 20% verkort terwijl het energieverbruik met 30% wordt verminderd, wat vooral voordelig is bij frequent en langdurig gebruik. Het bijbehorende deksel houdt je gerechten warm en vers. Deze steelpan is geschikt voor elektrische en gasfornuizen, keramische kookplaten, halogeenplaten en inductiekookplaten.
De omkeerbare schenkrand zorgt voor gemakkelijk en morsvrij schenken. De pan en deksel zijn voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen waardoor je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen. Gebruik keukendoeken of handschoenen bij het verplaatsen van warme pannen om je handen tegen brandwonden te beschermen.