Steelpan, 16 cm, met antiaanbaklaag, 1,45 l, inductiegeschikt, geschikt voor alle warmtebronnen, klein formaat voor het koken van eieren, melk, havermout, 16 cm steelpan

 99,00

Merk

Merkloos, Sans marque

Kleur

zwart

Inclusief deksel

Ja

Materiaal

Aluminium

Geschikt voor type warmtebron

Gas

Vaatwasser veilig

Nee

EAN

8998339103504

Diameter pan bovenzijde

16 cm

Type anti-aanbaklaag

Standaard

Type pan

Kookpan

Volume in liters

1.45 l

Categorieën

Koken & Tafelen Alle pannen Kookpannen

Enkele kookpan of set

Enkele kookpan

Diameter bovenkant pan

15 tot 18 cm

Opties

Inclusief deksel

Laatste update op februari 28, 2024 7:04 pm
SKU: 9300000164859147 Categorie:
  • Kookpan van 16 cm met antiaanbaklaag en 1,45 liter volume
  • Gecoat met drie lagen anti-aanbakmateriaal en titanium verbinding voor duurzaamheid
  • Dikke, gladde roestvrijstalen bodem voor gelijkmatige warmteverdeling
  • Uniek hoogtedesign voorkomt morsen en overkoken
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • Handvat van roestvrij staal voor comfortabel gebruik
  • Ventilerend glazen deksel voor het monitoren van het kookproces
  • Vaatwasserbestendig: Nee, handwas aanbevolen
    Uw recensie toevoegen

    Kookpan, 16 cm, met antiaanbaklaag, 1,45 l, geschikt voor inductie en alle warmtebronnen, ideaal voor het bereiden van eieren, melk en havermout.
    Deze kookpan is voorzien van een drielaagse antiaanbakcoating en een sterke titaniumverbinding, waardoor deze extreem duurzaam en antikleef is. Of je nu wilt koken, stoven, bakken of sudderen, met deze kookpan wordt koken een fluitje van een cent. Het is meer dan 40.000 keer getest en zelfs bij zeer hoge temperaturen blijft er geen voedsel aan plakken, waardoor vervuiling na verbranden wordt voorkomen.
    De dikke en gladde roestvrijstalen bodem zorgt voor gelijkmatige warmteverdeling, perfect voor sauzen en het voorkomt beschadiging van je inductiekookplaat bij langdurig gebruik. Het versnelt ook het opwarmen op verschillende kookoppervlakken, zoals gas, elektrisch, inductie of halogeen, zonder krassen achter te laten op je glazen kookplaat.
    Met een uniek hoogtedesign om morsen en overkoken te voorkomen. De pan is ideaal voor het bereiden van heerlijke Italiaanse gerechten zonder constant te hoeven controleren. Het design maakt roeren eenvoudig en voorkomt overkoken, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke keuken.
    Het dikke ontwerp van de kookpan is ideaal voor het koken van zoete rijst op lage temperaturen, met een mooie gouden korst als resultaat. De pan behoudt goed warmte, waardoor energiezuinig koken mogelijk is en zorgt voor gelijkmatige warmteverdeling voor heerlijke gerechten.
    Het roestvrijstalen handvat is een perfecte toevoeging aan je keuken. Met een comfortabel en koel gevoel kun je urenlang koken zonder ongemak. De antislip handgreep ligt goed in de hand en maakt het eenvoudig om de pan te hanteren en sauzen te bereiden. Het geborstelde oppervlak van het roestvrij staal voorkomt wegglijden en vingerafdrukken.
    Het geventileerde glazen deksel maakt het mogelijk het kookproces te volgen zonder de binnentemperatuur te verstoren. De ventilatie is ideaal voor stomen van groenten en behoud van druk en temperatuur tijdens het koken. Het deksel kan omgedraaid worden om morsen op het fornuis te voorkomen. Met zijn unieke designkenmerken is dit de perfecte aanvulling voor je keuken!

    Steelpan, 16 cm, met antiaanbaklaag, 1,45 l, inductiegeschikt, geschikt voor alle warmtebronnen, klein formaat voor het koken van eieren, melk, havermout, 16 cm steelpan
    Steelpan, 16 cm, met antiaanbaklaag, 1,45 l, inductiegeschikt, geschikt voor alle warmtebronnen, klein formaat voor het koken van eieren, melk, havermout, 16 cm steelpan

     99,00

    Koken-bakken.nl
    Logo