Steakmes van Robert Herder KS – Roestvrij staal – Lemmet van 13 cm – Handvat van Walnotenhout
- Breed steakmes met ovale handgreep voor grote steaks zoals T-bone of brisket
- Lemmet handmatig geslepen volgens traditionele molenmesmethode
- Lemmet van roestvrij chroom-molybdeen-vanadium staal, verkrijgbaar met gladde of gekartelde rand
- Handvat van walnoot wortelhout met vier koperen klinknagels
- Vaatwasserbestendig: Nee
- Lemmetlengte: 13 cm, handvat lengte: 12.5 cm
- Niet geschikt voor hakken van botten, kraakbeen of bevroren voedsel
- Wordt geleverd in mooie geschenkdoos
De Robert Herder KS Steakmes heeft een robuuste ovale handgreep die perfect in de hand ligt en ideaal is voor het snijden van grote steaks zoals T-bone of brisket. Het lemmet is handgeslepen volgens de traditionele molenmessenmethode met het “Solingen dun slijpen” principe. Je kunt kiezen tussen een gladde of gekartelde rand op het roestvrije lemmet. Het prachtige handvat van walnoothout is met de hand afgewerkt en is voorzien van vier koperen klinknagels.
Belangrijkste kenmerken:
– Niet vaatwasserbestendig
– Materiaal handvat: Walnoot
– Garantie: 5 jaar
– Handvat: okkernoot
– Klinknagels: Messing
– Lemmet: roestvrij
– Type slijpen: zaagsnede
– Afwerking: blauw gepolijst
– Lemmetlengte: 130 mm
Het Robert Herder KS Steakmes is vervaardigd uit roestvrij chroom-molybdeen-vanadium staal met een blauwe glazuurlaag. Het lemmet is fijngeslepen en heeft een lengte van 12,5 cm. Het handvat is gemaakt van walnoothout en bevat vier messing klinknagels. Het mes dient regelmatig ingewreven te worden met een verzorgende olie. Let op: niet geschikt voor het snijden van botten, kraakbeen of bevroren voedsel. Gebruik een zacht snijoppervlak, bijvoorbeeld hout. Dit steakmes is een prachtig stuk bestek en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos.
Let op: niet geschikt voor de vaatwasser en na het wassen goed met de hand afdrogen.
€ 75,00