Professioneel Yanagiba koksmes van 10 inch voor Vlees, Vis, Sashimi en Sushi, gemaakt van hoogwaardig carbonstaal – Deba Japanse mes
€ 86,65
|
- Ideaal voor fileren van vis en snijden van rauwe vis voor sashimi
- Geschikt voor het snijden van vlees, groenten en vis (sushi)
- Ontworpen voor duurzaamheid, scherpte en moeiteloos snijden
- Materiaal lemmet: Roestvrijstaal
- Lengte lemmet: 2.28 cm
- Product breedte: 3.20 cm
- Vaatwasser veilig: Nee
- Verpakkingsinhoud: Sushi & sashimi mes
Subarashi
Gemakkelijk te scherpen. Ideaal voor het fileren van vis, perfect voor het snijden van rauwe vis voor sashimi.
Met deze professionele 10-inch koksmes kun je vlees, groenten en vis (sushi) moeiteloos snijden met een gladde beweging. Een onmisbaar hulpmiddel voor zowel professionele chef-koks als gepassioneerde hobbykoks, én perfect voor chef-koks die van grillen houden.
Het mes heeft een schuine kant en is geslepen aan één zijde. Dit mes is ontworpen voor duurzaamheid, langdurige scherpte en moeiteloos snijgemak.
€ 86,65