Cheffinger CF-MB04: Set van 6 messen met marmeren coating

- 28%

 14,49

Merk

Cheffinger

Kleur

Blauw

Type handgreep handgrepen

Ergonomisch

Materiaal handgreep handgrepen

Kunststof

Materiaal lemmet

Roestvrijstaal

Aantal messen

6 messen

Elementen messenset

Tomatenmes, Schaar, Aanzetstaal

Inclusief messenblok

Nee

Product breedte

22 cm

Product lengte

36 cm

Product gewicht

0.70 kg

Aantal artikelen in verpakking

6 stuk(s)

Aantal delen

6

EAN

6941349580270

Fabrieksgarantie termijn

6 maanden

Reparatie type

Pick-up en return

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Does not apply

Aanvullende functies

Premium marble coating for durability and elegance. Innovative anti-bacterial feature, anti-slip handles. Comprehensive 6-piece set in a sleek magnetic box. Superior craftsmanship, easy to maintain.

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Polder 3 Rumst

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support@art-of-deal.com

MPN Manufacturer Part Number

CF-MB04

Materiaal

Kunststof

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Art of deal

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

003225205333

Vaatwasser veilig

Ja

Verpakking breedte

22 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

36 cm

Verpakkingsgewicht

0.70 kg

Verpakkingsinhoud

1 x 20cm Chef Knife 1 x 16cm Bread Knife 1 x 13cm Utility Knife 1 x 12cm Boning Knife 1 x 9.5cm Paring Knife 1 x Ceramic Peeler 1 x Magnetic box

Categorieën

Koken & Tafelen Keukenmessen Messensets

Set bestaat uit

Schaar, Tomatenmes, Aanzetstaal

Laatste update op april 10, 2024 3:25 am
SKU: 9300000041557441 Categorie:
  • 6-delige messenset met premium marmeren coating
  • Anti-bacteriële coating voor hygiënisch gebruik
  • Ergonomische anti-slip handgrepen voor comfort en controle
  • Inclusief 20cm Chefmes, 16cm Broodmes, 13cm Universeel mes, 12cm Ontbeend mes, 9.5cm Schilmesje en keramische Dunschiller
  • Hoogwaardige vakmanschap voor duurzaamheid en scherpte
  • Wordt geleverd in een magnetische doos voor organisatie en elegantie
  • Gemakkelijk te onderhouden dankzij de gladde marmeren coating, vaatwasserbestendig
    Uw recensie toevoegen

    Maak kennis met de Cheffinger CF-MB04: 6 Delig Marmer Gecoat Messenset, een premium verzameling ontworpen om je culinaire reis te revolutioneren. Elk mes is zorgvuldig ontworpen met een duurzame marmeren coating, die zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid. Zeg vaarwel tegen bacteriële zorgen met onze innovatieve antibacteriële coating, die een veilige en hygiënische snij-ervaring garandeert bij elk gebruik.
    Uitgerust met geavanceerde anti-slip handvat technologie, zul je vertrouwen hebben bij elke snede. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip, minimaliseert ongelukken en maximaliseert de controle. Moeiteloos onderhoud is verzekerd met de gladde marmeren coating, wat het schoonmaken na elk culinair avontuur vereenvoudigt.
    Verwen jezelf met culinaire meesterschap met onze prachtige Cheffinger CF-MB04: 6 Delig Marmer Gecoat Messenset, zorgvuldig samengesteld om jouw keuken te verfraaien met elegantie en precisie. Omarm de kunst van het koken met ons uitgebreide ensemble, bestaande uit een indrukwekkend 20cm Chefmes, een sierlijke 16cm Broodmes, een veelzijdig 13cm Universeel mes, een verfijnd 12cm Uitbeenmes, een delicaat 9.5cm Schilmesje en een onmisbare Keramische Dunschiller. Elk stuk is een eerbetoon aan vakmanschap, ontworpen om aan al jouw culinaire wensen te voldoen en deze te overtreffen.
    Gepresenteerd in een elegant magnetisch doosje, houdt onze set niet alleen je messen georganiseerd, maar verfraait ook je keukenesthetiek. Verhoog je culinaire vaardigheden en ga op een reis van culinair meesterschap met onze premium 6-delige messenset.
    Kenmerken:
    – Premium Marmeren Coating: Elk mes in deze set is zorgvuldig gecoat met premium marmer materiaal, wat niet alleen uitzonderlijke duurzaamheid biedt maar ook een strak en elegant uiterlijk. De marmeren coating verbetert de prestaties van de messen, en zorgt voor soepele en precieze sneden elke keer weer.
    – Innovatieve Antibacteriële Coating: Onze messen zijn uitgerust met een innovatieve antibacteriële coating, speciaal ontworpen om de groei van schadelijke bacteriën op het lemmet oppervlak te remmen. Deze functie garandeert een hygiënische snij-ervaring, waardoor het veilig is voor gebruik in voedselbereiding en het minimaliseert het risico op kruisbesmetting.
    – Anti-Slip Handvat Technologie: Ontworpen met ergonomische anti-slip handvatten, bieden deze messen een stevige en comfortabele grip, zelfs wanneer handen nat of vettig zijn. De anti-slip handvat technologie biedt optimale controle en stabiliteit, vermindert het risico op ongelukken en zorgt voor precies snijden met gemak.
    – Uitgebreide 6-Delig Set: Deze set bevat een veelzijdig assortiment messen om aan al jouw culinaire behoeften te voldoen. Van het veelzijdige Chefmes voor hakken en snijden tot het precieze Schilmesje voor fijne taken, elk mes is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van professionele koks en thuiskoks. De set bevat ook een Keramische Dunschiller voor extra gemak.
    – Superieur Vakmanschap: Met precisie en oog voor detail vervaardigd, illustreert elk mes in deze set superieur vakmanschap en kwaliteit. De messen zijn vakkundig gemaakt om scherpte en duurzaamheid te behouden, terwijl de handvatten doordacht zijn ontworpen voor comfort en controle. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginnende kok, je zult het vakmanschap en de prestaties van deze messen waarderen.
    – Elegant en magnetisch doosje: Gepresenteerd in een stijlvol magnetisch doosje, houdt deze set niet alleen je messen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan je keukenaanrecht. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je messen veilig op hun plek blijven, terwijl het compacte ontwerp ruimte bespaart in je keuken. Upgrade je keukenarsenaal en verhoog je culinaire vaardigheden met de Cheffinger CF-MB04: 6 Delig Marmer Gecoat Messenset.
    – Gemakkelijk te onderhouden: De messen zijn gecoat met een glad marmer materiaal, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Deze coating voorkomt dat voedsel aan de messen blijft plakken, en maakt moeiteloze reiniging na elk gebruik mogelijk. Zeg vaarwel tegen hardnekkige resten en hallo tegen zorgeloos onderhoud.
    Specificaties:
    Merknaam: Cheffinger
    Kleur: Zwart
    Materiaal: Marmer Coating
    Handvat: Bakeliet
    1 x 20cm Chefmes
    1 x 16cm Broodmes
    1 x 13cm Universeel mes
    1 x 12cm Uitbeenmes
    1 x 9.5cm Schilmesje
    1 x Keramische Dunschiller
    1 x Magnetisch doosje

    Cheffinger CF-MB04: Set van 6 messen met marmeren coating
    Cheffinger CF-MB04: Set van 6 messen met marmeren coating

     14,49

    Koken-bakken.nl
    Logo