MIYABI 5000MCD GYUTOH mes – 200 mm
- Lemmet gemaakt van Micro Carbide poederstaal MC63
- Damast design met 101 lagen en 63 Rockwell hardheid
- Cryodur® warmtebehandeling voor extreme hardheid
- Symmetrisch geslepen met Honbazuke techniek
- Traditioneel D-heft van berk en roestvrij staal
- Geschikt voor versnijden van grotere stukken vlees en vis, grof snijden van grotere groenten
- Ergonomische handgreep van hout
- Fabrieksgarantie termijn: levenslang
Elk Miyabi 5000MCD Gyutoh mes is een echt meesterwerk. De lemmeten zijn gemaakt van meerlaags speciaal geselecteerd staal, waardoor ze extra scherp zijn en prachtige damastpatronen hebben. Het traditionele ‘D-heft’ van Masure berkenhout geeft deze messen een uniek uiterlijk in combinatie met het glanzende lemmet.
– Lemmet gemaakt van Micro Carbide poederstaal MC63
– Damast design
– 101 lagen – hardheid van 63 Rockwell
– Cryodur® warmtebehandeling voor extreme hardheid
– Symmetrisch geslepen met Honbazuke techniek
– Traditioneel D-heft van berk en roestvrij staal
– Ideaal voor het versnijden van grotere stukken vlees en vis, en grof snijden van grotere groenten.