Set van 7 messen: Cheffinger CF-KB01 – Zwart met Roségouden accenten

 34,99

Merk

Cheffinger

Kleur

Blauw

Aantal messen

7 messen

Inclusief messenblok

Nee

Aantal delen

7

EAN

9505754797929

Materiaal

Kunststof

Vaatwasser veilig

Ja

Categorieën

Koken & Tafelen Keukenmessen Messensets

Laatste update op september 9, 2024 9:35 am
SKU: 9300000172540785 Categorie:
  • Premium kwaliteit constructie van hoogwaardig roestvrij staal voor duurzaamheid en precisie
  • Diverse selectie van messen, inclusief Chef’s mes en Parry mes, voor verschillende kookbehoeften
  • Elegant zwart anti-aanbaklaag voor gemakkelijke reiniging en verhoogde duurzaamheid
  • Stijlvolle roségouden accenten op messen en houtkleurig messenblok voor visueel aantrekkelijk geheel
  • Praktisch mesblok voor opslag en organisatie, bespaart ruimte en beschermt messen
  • Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging en onderhoud
  • Duurzame constructie van roestvrij staal voor langdurige prestaties
  • Geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in elke keukenomgeving
    Uw recensie toevoegen

    Verrijk je culinaire ervaring met de Cheffinger CF-KB01: 7-delige messenset, een veelzijdige en stijlvolle verzameling ontworpen om te voldoen aan de diverse snijbehoeften van elke keuken. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit, biedt elk mes in deze set uitzonderlijke duurzaamheid en precisiesnijden, zodat je ingrediënten gemakkelijk en nauwkeurig kunt bereiden. De set bevat een breed scala aan messen, van het 20cm-chefsmes tot het 9cm-parmesanmes, waardoor je het perfecte gereedschap hebt voor elke kooktoepassing.
    Met zijn elegante zwarte antiaanbaklaag is het reinigen van deze messen een fluitje van een cent, waardoor je tijd en moeite bespaart in de keuken. De coating verbetert niet alleen de duurzaamheid van de messen, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan je culinaire ruimte. Bovendien creëren de roségouden afwerking op de messen en het houtkleurige messenblok een visueel verbluffende ensemble dat de esthetiek van elke keuken verhoogt.
    Het meegeleverde messenblok voegt niet alleen toe aan de visuele aantrekkingskracht van de set, maar biedt ook praktische opslagoplossingen. Door je messen georganiseerd en binnen handbereik te houden, helpt het messenblok je waardevolle aanrechtruimte te besparen, terwijl je messen veilig blijven en beschermd zijn tegen beschadiging. Bovendien zorgt de roestvrijstalen constructie van het messenblok voor duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie, wat zorgt voor langdurige prestaties.
    Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een thuiskok, de Cheffinger CF-KB01: 7-delige messenset is de perfecte aanvulling op je culinaire arsenaal. Met zijn veelzijdige selectie van messen, duurzame constructie en elegante design, stelt deze set je in staat om elke snijtaak met vertrouwen en precisie aan te pakken, waardoor maaltijdbereiding sneller, eenvoudiger en plezieriger wordt.
    Eigenschappen:
    – Premium kwaliteitsconstructie: De messen zijn zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en precisiesnijcapaciteiten. Deze premium constructie garandeert langetermijnprestaties, waardoor de messen een betrouwbare keukenhulp zijn voor de komende jaren.

    – Veelzijdige messelectie: Met een divers scala aan messen, waaronder het 20 cm-chefsmes en het 9 cm-parmesanmes, voldoet deze set aan verschillende kookbehoeften. Of je nu hakt, snijdt of schilt, elk mes biedt het perfecte gereedschap voor de taak, waardoor je culinaire ervaring wordt verbeterd.

    – Elegante zwarte antiaanbaklaag: De messen zijn voorzien van een elegante zwarte antiaanbaklaag, die niet alleen hun esthetische aantrekkingskracht verbetert, maar ook het reinigen vergemakkelijkt. Deze innovatieve coating zorgt ervoor dat voedsel gemakkelijk loskomt van de messen, waardoor resten worden geminimaliseerd en onderhoud wordt vereenvoudigd.

    – Stijlvolle roségouden afwerking: Door een vleugje verfijning toe te voegen, verhoogt de stijlvolle roségouden afwerking op zowel de messen als het houtkleurige messenblok de visuele aantrekkingskracht van je keuken. Dit elegante detail transformeert de messen tot een statementstuk, waardoor de algehele esthetiek van je culinaire ruimte wordt verbeterd.

    – Handig messenblok: Het meegeleverde messenblok biedt praktische opslag en organisatie, waardoor je messen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Deze handige opslagoplossing beschermt niet alleen de messen tegen beschadiging, maar zorgt er ook voor dat aanrechtbladruimte efficiënt wordt gebruikt.

    – Ruimtebesparend ontwerp: Ontworpen met efficiëntie in gedachten, helpt het ruimtebesparende ontwerp van het messenblok om aanrechtbladruimte te maximaliseren. Door je messen netjes georganiseerd en binnen handbereik te houden, zorgt dit ontwerp voor een opgeruimde keukenomgeving, terwijl de integriteit van de messen wordt behouden.

    – Vaatwasmachinebestendig: Voor extra gemak zijn de messen vaatwasmachinebestendig, waardoor eenvoudig en moeiteloos reinigen mogelijk is. Deze functie bespaart je tijd en moeite in de keuken, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is na de maaltijdbereiding.

    – Duurzame roestvrijstalen constructie: Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, zijn de messen bestand tegen de eisen van dagelijks gebruik. Deze robuuste constructie zorgt voor duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie, waardoor de kwaliteit en prestaties van de messen in de loop van de tijd behouden blijven.

    – Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik: Of je nu een thuiskok bent of een professionele chef-kok, deze messenset is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus en keukenomgevingen. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken het een waardevolle aanwinst in elke culinaire setting.

    – Stijlvolle toevoeging aan elke keuken: Naast hun praktische eigenschappen dienen deze messen als een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Het strakke ontwerp en het verfijnde kleurenschema verbeteren de algehele esthetische aantrekkingskracht van je culinaire ruimte, waardoor een gastvrije en elegante sfeer ontstaat.
    Kenmerken:
    – Merknaam: Cheffinger
    – Mesmaterialen: RVS met antiaanbaklaag
    – Handvatmaterialen: Kunststof (Soft Touch)
    – Blokmateriaal: Kunststof
    – Kleur: Zwart/Roségoud
    – Vaatwasserbestendig
    – 1 x 20cm Chefs mes
    – 1 x 15cm Broodmes
    – 1 x 12.7cm Snijmes
    – 1 x 11.5cm Hobbymes
    – 1 x 9cm Parry mes
    – 1 x Dunschiller
    – Messenblok/standaard

    Set van 7 messen: Cheffinger CF-KB01 – Zwart met Roségouden accenten
    Set van 7 messen: Cheffinger CF-KB01 – Zwart met Roségouden accenten

     34,99

    Koken-bakken.nl
    Logo