Santokumes van Ramon Brugman by MOA – Japans koksmes met VG10-staal en 66-laags damaststaal – Walnoothouten handvat – Lemmet van 18 cm

 59,00

Merk

MOA

Type handgreep handgrepen

Ergonomisch

Materiaal handgreep handgrepen

Hout

Materiaal lemmet

Damascusstaal

Lengte lemmet

16 t/m 20 cm

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

8718001910489

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Materiaal

Damaststaal, Hout, Metaal

Vaatwasser veilig

Nee

Verpakking breedte

10.20 cm

Verpakking hoogte

3.50 cm

Verpakking lengte

37.10 cm

Verpakkingsgewicht

0.47 kg

Categorieën

Koken & Tafelen Keukenmessen Koksmessen Damastmessen

Materiaal handvat

Hout

Laatste update op augustus 28, 2024 12:30 am
SKU: 9300000067006533 Categorie:
  • Santokumes voor snijden, hakken en trancheren van vis, vlees en groente
  • VG10 staal met 66 laags damast
  • 18 cm lemmet met oersterke VG10 core
  • Handvat van onbehandeld walnoot hout met stalen pommel
  • Ultradun lemmet, licht en makkelijk snijden
  • Inclusief transparante beschermhoes voor opbergen
  • Unieke look door gebruik van onbehandeld walnoot hout
  • Samenwerking tussen Ramon Brugman en MOA voor professionele keukenproducten
    Uw recensie toevoegen

    Beschrijving van het product:
    Met het Santokumes van Ramon Brugman en MOA kun je vis, vlees en groenten snijden, hakken en trancheren. Dit Japanse koksmes is gemaakt van VG10 staal met 66 lagen damast, omgeven door onbehandeld walnoot hout en heeft een lemmet van 18 cm.
    Het VG10 stalen lemmet is extreem sterk met een Rockwell-hardheid van 58-60 en is geslepen volgens de Europese normen, wat zorgt voor langdurige scherpte en gemakkelijk slijpen. Het mes heeft een ultradun lemmet, is licht van gewicht en snijdt moeiteloos door allerlei ingrediënten heen.
    Elk mes heeft een unieke uitstraling dankzij de 66 lagen damaststaal en het onbehandelde walnoot houten handvat. De hoogwaardige afwerking met stalen pommel zorgt voor perfecte balans. Het handvat is vormgegeven in de typisch Japanse Kurigata stijl, wat zorgt voor een comfortabele grip.
    Met de bijgeleverde transparante beschermhoes kun je het mes veilig opbergen. Let op: vanwege het natuurlijke materiaal kunnen de handvatten licht variëren en afwijken van de getoonde foto.
    Dit product is het resultaat van de samenwerking tussen Ramon Brugman en MOA, met als doel prachtige en professionele keukenproducten te ontwikkelen. De messen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en blijven betaalbaar. Ramon Brugman, bekend van diverse mediakanalen, staat garant voor gepassioneerde en duurzame gerechten, terwijl MOA staat voor betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en prachtig design. Met deze messenset kun je met de beste tools heerlijke gerechten bereiden en je familie en vrienden laten genieten van jouw culinaire creaties.

    Santokumes van Ramon Brugman by MOA – Japans koksmes met VG10-staal en 66-laags damaststaal – Walnoothouten handvat – Lemmet van 18 cm
    Santokumes van Ramon Brugman by MOA – Japans koksmes met VG10-staal en 66-laags damaststaal – Walnoothouten handvat – Lemmet van 18 cm

     59,00

    Koken-bakken.nl
    Logo