Broodvorm van 18 cm – Masterclass
- Broodvorm van 18 cm van het merk Masterclass
- PFOA-vrije, PTFE-vrije en BPA-vrije bakvorm
- Quantum 2 non-stick coating
- Geschikt voor oven, koelkast, vriezer en vaatwasser
- 20 jaar garantie op bakvorm, 5 jaar garantie op coating
- Merk Masterclass staat voor kwaliteit, uitstraling en service
- Receptidee met benodigde ingrediënten
- Productspecificaties: staal, vaatwasserbestendig, 9 cm breed, 5,50 cm hoog, 18 cm lang
Productbeschrijving:
Broodvorm, 18 cm van het merk Masterclass.
Afmetingen:
– Lengte: 18 cm
– Breedte: 9 cm
Bak het lekkerste brood met deze bakvorm! De vorm is vrij van PFOA, PTFE en BPA, en is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. Voorzien van een Quantum 2 anti-aanbaklaag en geschikt voor oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De bakvorm heeft 20 jaar garantie en 5 jaar garantie op de anti-aanbaklaag.
Voordelen:
– Anti-aanbaklaag
– Vaatwasserbestendig
– Geschikt voor koelkast en vriezer
Nadeel:
– Vanwege de kleine vorm is het raadzaam om bij de meeste recepten de hoeveelheid ingrediënten aan te passen.
Masterclass is een merk van de Engelsman Thomas Plant, dat sinds 1850 keukenproducten produceert en uitgegroeid is tot de grootste van Engeland. Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service, precies wat u kunt verwachten van de producten van Masterclass!
Receptidee:
Ingrediënten:
– 500 gram wit broodmeel
– 40 gram zachte boter
– 12 gram gist
– 2 theelepels zout
– 300 ml warm water
– 150 gram walnoten
– olijfolie
Bereiding:
1. Meng in een kom het meel en boter. Voeg zout aan de ene kant en gist aan de andere kant toe en roer rustig door met een houten lepel.
2. Voeg langzaam water toe en blijf constant roeren totdat een samenhangend deeg ontstaat. Voeg water toe tot alle ingrediënten een zachte bal vormen.
3. Kneed het deeg op een met olijfolie ingevet aanrecht tot zacht en niet plakkerig.
4. Laat het deeg een uur rijzen onder een theedoek.
5. Voeg walnoten toe en kneed deze door het deeg. Vorm tot een broodvorm en plaats in de bakvorm.
6. Laat het deeg nog een uur rijzen onder een theedoek.
7. Verwarm de oven voor op 200-220 graden, maak sneetjes in het deeg en bak het brood in 30 minuten.
Eet smakelijk!