Inductie pannenset met deksel – 24 cm pan, 28 cm braadpan – anti-aanbak kookpannenset zonder ptfe en pfoa

 199,00

Merk

Merkloos, Sans marque

Materiaal

RVS

EAN

7595981030892

Categorieën

Koken & Tafelen Spatels Keukengerei Barbecueaccessoires Barbecue kookgerei Barbecuespatels Scheplepels, Schuimspanen & Gardes

Laatste update op maart 1, 2024 10:21 pm
SKU: 9300000167537569 Categorie:
  • Inhoud: verschillende gevormde pannen en deksels in maten 24-28 cm, inclusief spatel
  • Materiaal: aluminium met gegoten aluminium en non-stick keramische coating
  • Geschikt voor inductie en andere warmtebronnen
  • Goede antiaanbaklaag zonder PTFE en PFOA voor gezond koken
  • Kwaliteit en duurzaamheid met graniettechnologie en goede warmtegeleiding
  • Ergonomische handgrepen met soft-touch technologie voor perfecte grip
  • Gemakkelijk schoon te maken en milieuvriendelijk dankzij speciale coating
  • Merkloos product van RVS met EAN-code 7595981030892
    Uw recensie toevoegen

    Beschrijving van het product: Pannenset voor inductie – inclusief deksels – met een pan van 24 cm, braadpan van 28 cm, en een kookpan van 28 cm zonder anti-aanbaklaag met PTFE en PFOA.
    Ontdek onze veelzijdige pannen- en inductiepannenset. Deze set biedt een uitgebreide selectie aan pannen en inductiepotten die perfect zijn afgestemd op al je kookbehoeften. Of je nu op inductie kookt of traditionele pannen gebruikt, deze set zal je helpen bij al je kookavonturen. Ervaar een veelzijdige keukenervaring met hoogwaardige pannen.
    Granieten materiaal met anti-aanbaklaag – Onze veelzijdige pannenset en braadpan bieden stressvrij koken in jouw keuken. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag, vrij van PTFE en PFOA, geniet je van kookplezier zonder plakkerigheid of resten. Deze pannen maken het mogelijk om heerlijke gerechten te bereiden zonder overtollig gebruik van olie. Wees gerust, onze pannensets zijn een betrouwbare keuze voor gezond koken.
    Veelzijdig voor alle warmtebronnen: Onze veelzijdige braadpannen van 24 cm en 28 cm zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu een inductiekoekenpan van 28 cm zoekt of een inductiekookpannenset nodig hebt, onze sets zijn de perfecte optie. Dankzij hun speciale constructie zijn ze geschikt voor inductiekookplaten en andere fornuizen zoals gas of elektrisch. Ontdek de veelzijdige kookmogelijkheden van onze hoogwaardige braadpannen.
    Kwaliteit en duurzaamheid: Onze hoogwaardige inductiekoekenpan van 28 cm is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar valt ook op door zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het oppervlak met granietechnologie en 5x Ultra Anti-aanbakprestaties biedt een buitengewone anti-aanbakwerking en vergemakkelijkt het schoonmaken na het koken. Deze braadpan met deksel en premium gegoten aluminium zorgen voor uitstekende warmtegeleiding.
    Soft-touch handgrepen voor een perfecte grip: Onze hoogwaardige pannen en kookpannen voor inductiekookplaten zijn ontworpen met ergonomische handgrepen voor een perfecte grip dankzij de soft-touch technologie. Let op dat ze hittebestendig zijn, maar directe blootstelling aan open vuur moet worden vermeden. Geniet van de uitstekende grip van onze 28 cm pan, inductiewokpan en veelzijdige kookpannen voor inductiekookplaten.
    Eenvoudige reiniging en milieuvriendelijk: Onze keramische pannen en kookpannen voor inductiekookplaten overtuigen niet alleen door uitstekende kookresultaten, maar ook door eenvoudige reiniging en milieuvriendelijkheid. Dankzij de speciale coating en technologie blijft er bijna niets plakken, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Geen langdurig weken of hard schrobben meer nodig – de pannen zijn moeiteloos schoon te houden.

    Inductie pannenset met deksel – 24 cm pan, 28 cm braadpan – anti-aanbak kookpannenset zonder ptfe en pfoa
    Inductie pannenset met deksel – 24 cm pan, 28 cm braadpan – anti-aanbak kookpannenset zonder ptfe en pfoa

     199,00

    Koken-bakken.nl
    Logo