Keukengerei Set van 6 Stuks met Draaibare Stand – Houten Handgrepen

- 19%

 9,99

Merk

Cheffinger

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Ophangbaar

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

EAN

9507672571810

Elementen Kookgerei set

Opscheplepel, Pastalepel, Schuimspaan, Soeplepel, Spatel, Taartschep, Sauslepel

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Keukengerei-sets

Korting

Vanaf 10%, Vanaf 5%

Laatste update op september 14, 2024 5:12 am
SKU: 9300000159189190 Categorie:
  • Set van 6 keukengerei met draaibare standaard in hout
  • Gemaakt van hoogwaardig voedselveilig nylon en silicone
  • Hittebestendig tot 210°C, geschikt voor alle soorten kookgerei en bakvormen
  • Comfortabele grip met antislip handvaten, vaatwasmachinebestendig
  • Inclusief opscheplepel, soeplepel, pastalepel, spatel, schuimspaan en gleufspatel
  • Houten design voor een leuke touch in de keuken
  • Rotatiestandaard voor georganiseerde en stijlvolle opslag
  • Geschikt voor zowel professionele koks als beginners
    Uw recensie toevoegen

    Cheffinger CF-UT02: 6-delig Keukengerei Set met Draaibare Houder – Hout
    Haal het beste uit je kookervaring met de Cheffinger CF-UT02 6-delige Keukengerei Set met Draaibare Houder – Hout. Gemaakt van hoogwaardig voedselveilig nylon en siliconen materiaal, bieden deze keukengereedschappen de perfecte combinatie van duurzaamheid en niet-toxisch. Of je nu een professionele chef-kok bent of een thuiskok, deze premium kookgereedschappen zijn ontworpen om je culinaire vaardigheden te verbeteren. De set bevat een soeplepel, schuimspaan, spaghettilepel, spatel, schuimspaan en sleufspatel, elk met een comfortabele, zachte antislipgreep voor soepele en comfortabele handling.
    Met een hittebestendigheid tot 410°F, kun je met vertrouwen deze gereedschappen gebruiken op elk kookgerei of bakgerei, inclusief antiaanbakoppervlakken. De verhoogde handgrepen houden je aanrecht schoon, en het vaatwasserbestendige ontwerp zorgt voor moeiteloze reiniging na elk gebruik. Dankzij de handgrepen van thermoplastisch rubber bieden deze gereedschappen een vochtbestendige en lichte grip, waardoor ze zelfs met natte handen gemakkelijk te hanteren zijn.
    Houd je keuken georganiseerd en stijlvol met de bijgeleverde draaibare houder, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot elk gereedschap. Met hun hout- en levendig ontwerp voegen deze kook- en bakgereedschappen een vleugje plezier toe aan je keukenruimte. Upgrade je culinaire arsenaal met deze veelzijdige en duurzame keukengerei set van Cheffinger. Van het voorbereiden van stevige soepen tot het bakken van pannenkoeken, deze essentiële gereedschappen worden je favoriete metgezellen in de keuken.
    Kenmerken:
    Duurzaam en Niet-Toxisch: De Cheffinger CF-UT02 Keukengerei Set is gemaakt van hoogwaardig voedselveilig nylon en siliconen materiaal, waardoor langdurige duurzaamheid en veiligheid voor je kookbehoeften worden gegarandeerd.
    Hittebestendig: Met een hittebestendigheid tot 410°F zijn deze gereedschappen perfect voor gebruik op alle soorten kookgerei en bakgerei, inclusief antiaanbakoppervlakken, zonder je zorgen te maken over schade.
    Comfortabele Grip: Elk gereedschap is ontworpen met een zachte, antislipgreep, die een soepele en comfortabele grip in je handen biedt tijdens het koken.
    Vaatwasserbestendig: Geniet van moeiteloze opruiming na het koken, want deze gereedschappen zijn vaatwasserbestendig, wat je tijd en moeite bespaart.
    Veelzijdige Set: De 6-delige set bevat een soeplepel, schuimspaan, spaghettilepel, spatel, schuimspaan en sleufspatel, die al je kook- en serveerbehoeften dekken.
    Verhoogde Handgrepen: De verhoogde handgrepen voorkomen direct contact met oppervlakken, waardoor je aanrecht schoon en rommelvrij blijft.
    Hout en Stijlvol: Voeg een levendige touch toe aan je keuken met het houten ontwerp van deze gereedschappen, wat een leuke en vrolijke sfeer brengt in je kookruimte.
    Geschikt voor Alle Koks: Of je nu een professionele chef-kok, een thuiskok of een keukenleek bent, deze premium kookgereedschappen voldoen aan ieders behoeften.
    Vochtbestendige Handgrepen: De handgrepen van thermoplastisch rubber zijn vochtbestendig, wat een veilige grip zelfs met natte handen garandeert.
    Draaibare Houder: Houd je keuken georganiseerd met de bijgeleverde draaibare houder, die gemakkelijke toegang en stijlvolle opslag voor de gereedschappen biedt.
    Specificaties:
    Merknaam: Cheffinger
    Model: CF-UT02
    Materiaal Gereedschap: Voedselveilig Nylon en Siliconen
    Hittebestendigheid: Tot 410°F (210°C)
    Lengtes Gereedschap: Soeplepel: 31cm, Schuimspaan: 29cm, Spaghettilepel: 29.50cm, Spatel: 32cm, Schuimspaan: 32cm, Sleufspatel: 32cm
    Handgreepmateriaal: Thermoplastisch Rubber
    Vaatwasserbestendig: Ja
    Geschikt voor Antiaanbak Kookgerei: Ja
    Kleur: Hout
    Ontwerp: Draaibare Houder voor Gemakkelijke Opslag en Toegang
    Veelzijdigheid: Geschikt voor Koken en Serveren
    Veiligheid: Smaakloos, Niet-toxisch en Anti-Stof
    Duurzaamheid: Duurzaam en Langdurig
    Handgreepontwerp: Zachte Antislipgreep
    Keukengebruik: Ideaal voor Thuis Koks, Professionele Chef-koks en Keukenleken
    Onderhoud: Gemakkelijk te Reinigen en te Onderhouden
    Praktisch: Verhoogde Handgrepen om Aanrecht Schoon te Houden
    Toepassing: Perfect voor Antiaanbak Kookgerei en Bakgerei
    Certificering: Voedselveilig Goedgekeurd

    Keukengerei Set van 6 Stuks met Draaibare Stand – Houten Handgrepen
    Keukengerei Set van 6 Stuks met Draaibare Stand – Houten Handgrepen

     9,99

    Koken-bakken.nl
    Logo