Multifunctionele groentesnijder en mandoline voor groenten, fruit en aardappelen

 110,01

EAN

4903462659631

Taal handleiding

Universeel

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Raspen, Schillers & Snijders Mandolines

Korting

Vanaf 5%

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Laatste update op mei 13, 2024 12:16 am
SKU: 9300000143954154 Categorie:
  • Veilig groentesnijder met ingebouwd mesontwerp
  • Multifunctionele groenteschaaf met verschillende snijopties
  • Makkelijk in gebruik en schoon te maken
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor stabiliteit
  • Ideaal geschenk voor keukenliefhebbers
  • Wordt geleverd met 2 jaar garantie en accessoires
  • Inclusief food collecting container, cleaning brush en handleiding
  • Korting beschikbaar vanaf 5%
    Uw recensie toevoegen

    Vegetablesnijder, mandoline, groenteschaaf, fruit snijder, aardappelsnijder, uien snijder, groente snijder, julienne snijder multifunctionele snijder
    Product omschrijving:
    VEILIGE GROENTESNIJDER: De groentesnijmachine van Supmakin heeft een ingebouwd messenontwerp, waardoor je hand weg kan blijven van het mes, een eenvoudigere en veiligere manier om te snijden. Na het indrukken van de hendel komt deze automatisch terug, wat arbeidsbesparend is, tijd bespaart en de beste keuze is voor maaltijdvoorbereiding.
    MULTIFUNCTIONELE GROENE GROENTESNIPPER: Mandoline groentesnijder is eenvoudig te gebruiken, snijdt in diktes van 0,1-8 mm en biedt ook julienne, reepjes en blokjes opties, zonder dat messen gedemonteerd hoeven te worden, perfect voor het snijden van aardappelen, citroenen, wortelen, komkommers, etc.
    GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN & SCHOON TE MAKEN: Opvouwbaar en compact ontwerp, neemt weinig ruimte in de kast in, de meegeleverde borstel kan eenvoudig ophoping op het mes verwijderen, is uitgerust met een voedselverzamelaar en kan gemakkelijk worden afgespoeld met water.
    HOGE KWALITEIT EN STABILITEIT: De mandoline van Supmakin is gemaakt van hoogwaardig voedselveilig ABS, het ingebouwde roestvrijstalen mes is zeer scherp en roest nooit, en het antislip siliconen basis en driehoekig onderstel zorgen ervoor dat de groentesnijder soepeler en steviger werkt. Dit is ideaal voor het hakken van groenten en fruit.
    PERFECT CADEAU: Als keukencadeau, maak moeder of vrienden erg blij, elke snijmachine wordt geleverd met 2 jaar garantie en wordt geleverd met een voedselverzamelcontainer, schoonmaakborstel en gebruiksaanwijzing, als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

    Multifunctionele groentesnijder en mandoline voor groenten, fruit en aardappelen
    Multifunctionele groentesnijder en mandoline voor groenten, fruit en aardappelen

     110,01

    Koken-bakken.nl
    Logo