Zeef voor in de keuken van Rosle – 49 cm – Roestvrij staal
- Fijne Keukenzeef van Rösle, ideaal voor zeven, passeren of blancheren
- Kan ook gebruikt worden voor afgieten van fijne producten zoals rijst of pasta
- Klein handgreepje aan de zijkant voor makkelijke hantering
- Inclusief handige ophangring en vaatwasmachinebestendig
- Beschikbaar in 49 cm variant en 12 cm variant
- Opgericht in 1888 door Karl Theodor Rösle in Duitsland
- Rösle bekend voor modernisering van productiemethodes en hoogwaardig kookgerei
- Rösle heeft diverse prestigieuze designprijzen gewonnen
Productomschrijving:
Rosle Keukenzeef – 49 cm – RVS
Deze fijne keukenzeef van Rosle is zowel letterlijk als figuurlijk een handig hulpmiddel voor het zeven, passeren of blancheren van diverse producten. Dankzij het formaat kan de zeef ook gebruikt worden voor het afgieten van fijnere producten zoals rijst en pasta. Met het kleine handvat aan de zijkant kan de zeef gemakkelijk met twee handen worden vastgehouden bij zwaardere inhoud, of kan het handvat rusten op een pan of schaal.
Voordelen:
– Ook verkrijgbaar in een variant van 12 cm
– Vaatwasmachinebestendig
– Inclusief handige ophangring
Nadeel:
– Bij het afgieten van producten kan de zeef wat zwaar aanvoelen in de hand
In 1888 richtte Karl Theodor Rösle zijn bedrijf Rösle op in Duitsland, met als doel productiemethodes te moderniseren zonder afbreuk te doen aan het traditionele vakmanschap. Wat begon in de bouwsector, breidde zich uit naar de wereld van kookgerei in 1903, met geëmailleerde, tinnen, verchroomde en RVS collecties. Het succes van de keukengerei leidde tot een focus op dit gebied, waardoor het merk snel bekend werd in zowel professionele keukens als thuisgebruik. Van appelboor tot vergiet, de uitgebreide collectie van Rösle biedt alles wat een keuken nodig heeft. Het is dan ook geen verrassing dat het merk Rösle verschillende prestigieuze designprijzen heeft gewonnen.