Multifunctionele groentesnijder met 6 verwisselbare messen voor knoflook, kool, wortel, aardappel, tomaat en meer

 48,99

EAN

4800437743466

Taal handleiding

Geen taal

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Raspen, Schillers & Snijders Mandolines

Laatste update op juli 26, 2024 1:49 am
SKU: 9300000173076591 Categorie:
  • Bespaar tijd met deze groentesnijder met 6 verwisselbare messen
  • Handguard design om letsel te voorkomen en kleine ingrediënten te snijden
  • Gemaakt van milieuvriendelijk ABS-materiaal en roestvrij staal voor duurzaamheid en scherpte
  • Makkelijk op te bergen door magneetontwerp en opbergdoos voor messen
  • Tevreden after-sales service met 30 dagen geld-terug-garantie en 1 jaar garantie
    Uw recensie toevoegen

    【TIJD BESPAREN IN DE KEUKEN】Met de Bugucat groentesnijder met 6 verwisselbare messen kunt u snel en gemakkelijk groenten en fruit snijden in plakjes, reepjes, geraspte en gegolfde plakjes van dezelfde grootte. Dit verkort uw voorbereidingstijd drastisch en bespaart zo meer tijd en moeite, zodat u kunt genieten van uw maaltijden.
    【VEILIG IN GEBRUIK】Dankzij het handbeschermingsontwerp van de veerarm wordt voorkomen dat uw handen gewond raken. Zelfs kleine ingrediënten zoals knoflook of aardappel kunnen zonder verspilling worden gesneden. De groentesnijder wordt geleverd met een handige opbergdoos voor de messen, en aan de achterkant van de snijder kunnen de messen worden opgeborgen, waardoor ruimte wordt bespaard en opslag gemakkelijk wordt gemaakt.
    【HOOGWAARDIG MATERIAAL】De groentesnijder is gemaakt van milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat sterk en duurzaam is om de pure smaak van uw voedsel te behouden. Het mes is van massief roestvrij staal en ontworpen om zeer scherp en gemakkelijk te snijden te zijn.
    【GEMAKKELIJK OP TE BERGEN】Met een magneet aan de achterkant kan de groentesnijder aan metalen oppervlakken worden bevestigd, zoals koelkastdeuren. De messen worden opgeborgen, de veelgebruikte messen kunnen op de achterkant van de snijplank worden geplaatst en de minder gebruikte messen kunnen in de opbergdoos worden bewaard, zodat alle accessoires handig bij elkaar blijven.
    【KLANTTEVREDENHEID GEGARANDEERD】Bugucat staat voor hoogwaardige producten en biedt een risicovrije aankoop met een 30 dagen geld-terug-garantie en 1 jaar after-sales service. Neem gerust contact met ons op als u niet tevreden bent. We staan voor u klaar.

    Multifunctionele groentesnijder met 6 verwisselbare messen voor knoflook, kool, wortel, aardappel, tomaat en meer
    Multifunctionele groentesnijder met 6 verwisselbare messen voor knoflook, kool, wortel, aardappel, tomaat en meer

     48,99

    Koken-bakken.nl
    Logo