Automatische Graanmolen Grinder met Dakta® 2200W Motor, Roestvrij Staal, 1500 r/min Motorsnelheid – Elektrische Snelle Graanmolen Poedermachine voor Commercieel Gebruik met Granen

- 8%

 869,99

EAN

6097705299260

Taal handleiding

Engels

Type keukenmolen

Kruidenmolen

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Keukenmolens Kruidenmolens

Laatste update op september 17, 2024 3:52 am
SKU: 9300000159361406 Categorie:
  • Gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit met capaciteit tot 50 kg
  • Motorvermogen van 2200W met snelheid van 1500 r/min
  • Instelbare fijnheid van 50 tot 200 mesh en aanpasbare doorvoersnelheid
  • Overbelastingsbeveiliging om motor te beschermen
  • Inclusief diverse accessoires zoals stofdichte zak, voedingsstang en lepel
  • Geschikt voor malen van droge granen zoals soja, maïs, kruiden, rijst en koffiebonen
  • Duurzame roestvrijstalen behuizing die gemakkelijk schoon te maken is
  • Breed toepassingsgebied voor commercieel gebruik
    Uw recensie toevoegen

    【MATERIAAL VAN HOGE KWALITEIT】 – Deze poedermachine is vervaardigd uit 304 roestvrij staal van voedingskwaliteit, met een capaciteit tot 50 kg / 110 lbs. De trechter heeft een diameter van 25,5 cm / 10”. Geschikt voor het malen van droge granen, niet geschikt voor natte en olieachtige granen.
    【KRACHTIGE KOPERSPOELENDARMMOTOR】 – Deze graan- en kruidenmaalmachine beschikt over een volledig koperen spoeldraadmotor met een vermogen van 2200W en een motorsnelheid van 1500 r/min. De sterke motor zorgt voor hoge productiviteit en dankzij de vele ventilatieopeningen wordt warmte efficiënt afgevoerd, wat resulteert in een lange levensduur van de motor.
    【INSTELBARE MAALFIJNHEID EN DOORSNEDE】 – Pas eenvoudig de fijnheid van deze commerciële kruidenmolen aan, van 50 tot 200 mesh. Ook de doorvoersnelheid is instelbaar. Dit toestel heeft vier krachtige magneten bij de poederuitlaat die metaaldeeltjes absorberen om zo de zuiverheid van het poeder te waarborgen.
    【BESCHERMING TEGEN OVERBELASTING】 – De ingebouwde overbelastingsbeveiliging van deze handige graanmolen zal automatisch ingrijpen wanneer de molen overbelast raakt, waardoor de motor wordt beschermd tegen schade. Gebruiksgemak staat voorop: draai aan de zwarte knop om de machine te starten, en druk op de rode knop om te stoppen.
    【COMPLETE SET ACCESSOIRES】 – Naast de maïsmolen met elektromotor, wordt deze set geleverd met een stofdichte zak, voedingsstang, borstel, staalborstel, lepel, extra overbelastingsbeveiliging, lager, vier schuurschijven en diverse gereedschappen. Alles wat je nodig hebt om sojabonen, maïs, specerijen, koffiebonen, rijst en andere droge granen tot poeder te malen, zit hierbij inbegrepen.
    【304 ROESTVRIJ STAAL】 – De behuizing van deze poedermolen is gemaakt van duurzaam, roestbestendig en eenvoudig schoon te maken 304 roestvrij staal. De trechter, poederuitlaat en andere delen in contact met voedsel zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal 304. Maximale capaciteit: 50 KG / 110 LBS.
    【KRACHTIGE MOTOR】 – Dankzij de 2,2KW volledig koperen spoeldraadmotor met een snelheid van 1500 r/min, biedt deze molen een hoge productiviteit van 30-50 kg/u, 66-110 lbs/u. De ventilatieopeningen zorgen voor een efficiënte warmteafvoer en voorkomen oververhitting van de motor.
    【INSTELBARE FIJNHEID】 – Zowel de toevoersnelheid als de fijnheid van het poeder zijn aanpasbaar, van 50-200 mesh. Door de magnetische apparaten worden metaaldeeltjes in het poeder opgevangen, waardoor het poeder schoon blijft.
    【VEILIGHEID】 – Wanneer de molen overbelast raakt, treedt automatisch de overbelastingsbeveiliging in werking om de motor te beschermen. Deze elektrische graanmolen is eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik.
    【UITGEBREIDE SET ACCESSOIRES】 – Naast de elektrische graanmolen wordt deze set geleverd met verschillende accessoires, zoals een stofdichte zak ter bescherming van de poederuitlaat, een voedingsstang, borstel, staalborstel, lepel, lager, extra overbelastingsbeveiliging en diverse gereedschappen.
    【BREDE TOEPASSING】 – Geschikt voor het malen van droge granen zoals soja, maïs, specerijen, koffiebonen, rijst en tarwe tot poeder. Let op: niet geschikt voor natte en olieachtige granen. Perfect voor commercieel gebruik.
    【Specificaties】
    – Materiaal: 304 roestvrij staal
    – Motorvermogen: 2200W
    – Motorsnelheid: 1500 r/min
    – Diameter vultrechter: 25,5 cm / 10”
    – Max Capaciteit: 50 KG / 110 LBS
    – Productiviteit: 30-50 KG/H, 66-110 LBS/H
    Inbegrepen:
    – 1 x Elektrische graanmolen
    – 4 x Schuurschijven
    – 1 x Extra overbelastingsbeveiliging
    – 1 x Stofdichte tas
    – 1 x Voedingsstang
    – 1 x Penseel
    – 1 x Staalborstel
    – 1 x Lepel
    – 1 x Lager
    – 3 x Gereedschap.

    Automatische Graanmolen Grinder met Dakta® 2200W Motor, Roestvrij Staal, 1500 r/min Motorsnelheid – Elektrische Snelle Graanmolen Poedermachine voor Commercieel Gebruik met Granen
    Automatische Graanmolen Grinder met Dakta® 2200W Motor, Roestvrij Staal, 1500 r/min Motorsnelheid – Elektrische Snelle Graanmolen Poedermachine voor Commercieel Gebruik met Granen

     869,99

    Koken-bakken.nl
    Logo