Tajine van gietijzer – Voor alle warmtebronnen – Geëmailleerde tajine met keramische deksel voor oven, elektrisch fornuis, gasfornuis, inductie | Marokkaanse

 69,99

Merk

N-Trendsfactory

Kleur

Zwart

Materiaal

Emaille

Geschikt voor type warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen

Vaatwasser veilig

Nee

EAN

6784697946127

Categorieën

Koken & Tafelen Alle pannen Tajines

Geschikt voor soort warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen, Elektrisch, Gas, Keramisch, Inductie, Halogeen

Laatste update op augustus 9, 2024 8:41 am
SKU: 9300000169291630 Categorie:
  • Tagine van 25 cm diameter voor authentieke Noord-Afrikaanse smaakbeleving
  • Gemaakt van hoogwaardig gietijzer en keramiek voor zachte bereiding
  • Emaillering zowel binnen als buiten voor ideaal grillen en stomen
  • Duurzaam en van hoge kwaliteit, geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • Veelzijdig in de keuken voor diverse gerechten zoals stoofschotels en couscous
  • Reinigen voor eerste gebruik met heet spoelwater
  • Breng de geuren en smaken van Noord-Afrika naar jouw tafel
  • Creëer onvergetelijke culinaire ervaringen met deze Marokkaanse Tagine
    Uw recensie toevoegen

    Ontdek de magische wereld van smaken en aroma’s met onze Gietijzeren Tagine van 25 cm – de ideale metgezel voor culinaire avonturen! Deze tagine is geschikt voor alle warmtebronnen en is voorzien van een geëmailleerd onderste deel en een keramisch geglazuurde deksel voor gebruik in de oven, op het elektrisch fornuis, gasfornuis en inductie.
    Authentieke Smaakervaring: Met onze tagine breng je de betovering van Noord-Afrikaanse smaken rechtstreeks naar je keuken. De kegelvormige deksel zorgt voor een constante circulatie van vocht en smaken, waardoor je gerechten een ongeëvenaarde diepte krijgen.
    Zachte Bereiding: Het gietijzeren onderste deel zorgt voor gelijkmatige gaarheid van je gerechten, terwijl het keramische deksel de waterdamp opvangt voor sappige en smaakvolle resultaten.
    Kenmerken: Deze tagine verdeelt de warmte gelijkmatig en slaat deze op dankzij zijn hoge massa. Met zowel de binnen- als buitenkant geëmailleerd, is deze tagine perfect voor het dichtschroeien en stomen van vlees.
    Reiniging en Onderhoud: Spoel de gietijzeren tagine vóór het eerste gebruik af met heet water en droog grondig af.
    Veelzijdig in de Keuken: Of je nu stoofschotels, couscous, tajines of andere gerechten wilt bereiden, deze tagine biedt ongekende veelzijdigheid voor jouw creatieve kookavonturen.
    Duurzaamheid en Kwaliteit: Onze tagine is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor diverse warmtebronnen, inclusief gas en inductie, wat hem tot een veelzijdige toevoeging aan jouw keuken maakt.
    Laat je zintuigen betoveren en ontdek de kunst van Noord-Afrikaans koken met onze Tagine van 20 cm. Breng de geuren en smaken van de wereld naar je tafel en creëer onvergetelijke culinaire ervaringen. Bestel vandaag nog en start je gastronomische reis!

    Tajine van gietijzer – Voor alle warmtebronnen – Geëmailleerde tajine met keramische deksel voor oven, elektrisch fornuis, gasfornuis, inductie | Marokkaanse
    Tajine van gietijzer – Voor alle warmtebronnen – Geëmailleerde tajine met keramische deksel voor oven, elektrisch fornuis, gasfornuis, inductie | Marokkaanse

     69,99

    Koken-bakken.nl
    Logo