Solingen Rex – Rapid – Y-Model Dunschiller – Kunststof – Authentiek Ontwerp
- Originele dunschiller REX Mod. Y uit Zwitserland sinds 1947
- Gemaakt in oude ambachtelijke fabriek van Zena in Affoltern
- Ontwerp heeft design prijzen gewonnen en onovertroffen ergonomische vorm
- Kunststof handvat, gehard stalen blad, aardappelogen verwijderaar
- Geschikt voor schillen groenten, fruit, chocolade, harde kaas raspen
- Scherp geprijsde designklassieker, scherpste en handzaamste dunschiller
- Lichtgewicht ontwerp, ideaal voor dagelijks gebruik in keuken
- Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik, niet vaatwasmachinebestendig
Productbeschrijving:
De Solingen Rex Rapid Dunschiller in Y-model is gemaakt van kunststof en is een klassieker die bijna onveranderd is gebleven sinds 1947. Het wordt nog steeds vervaardigd in de ambachtelijke fabriek van Zena in Affoltern, vlakbij Zürich. De Rex heeft een onmiskenbaar ontwerp en heeft meerdere ontwerpprijzen gewonnen. Met zijn eenvoudige en ergonomische vorm is het een favoriet in elke keuken. Het handvat is volledig gemaakt van kunststof en het geharde en geblauwde stalen mes, samen met de aardappelogenverwijderaar aan de zijkant, maken dit het sterkste op de markt. Het lichte ontwerp en de eenvoudige bediening maken het een onmisbare metgezel in de keuken.
Kenmerken:
– Mesbreedte: 4 cm
– Geschikt voor het schillen van groenten en fruit, evenals het raspen van chocolade en harde kaas
– Scherp geprijsd en van hoge kwaliteit
De Solingen Rex Rapid is de scherpste en meest handzame dunschiller verkrijgbaar, perfect voor het snel schillen van verschillende soorten groenten en fruit. Ideaal voor het professioneel schillen van asperges en het raspen van harde kaas en chocolade. Door zijn speciale vorm ligt deze dunschiller perfect in de hand, zowel bij links- als rechtshandig gebruik.
Let op: kleur wordt willekeurig geleverd.
Let op: niet vaatwasmachinebestendig
De Rapid is ook een fantastische reisgenoot voor globetrotters en kampeerders die letten op gewicht en stabiliteit. Overal ter wereld geldt namelijk de regel: “Schil het, kook het, of vergeet het maar!