Ovenschaal met deksel van Lock&Lock – Lasagne ovenschaal – Met plastic deksel – Rechthoekig – Inhoud 3,6 liter – Afmetingen 34 x 23 cm

 34,50

Merk

Lock&Lock

Kleur

Transparant, Oranje

Vorm

Rechthoek

Inclusief deksel

Ja

Materiaal

Glas

Vaatwasser veilig

Ja

Magnetronbestendig

Ja

Vriezerbestendig

Ja

Product breedte

23.10 cm

Product hoogte

7.70 cm

Product lengte

34.20 cm

Product gewicht

2.02 kg

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

8803733154604

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onjuist gebruik

Inklapbare handgreep

Nee

MPN Manufacturer Part Number

LLG472

Verpakking breedte

34.20 cm

Verpakking hoogte

23.10 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakkingsgewicht

2.01 kg

Verpakkingsinhoud

1x ovenschaal 3.6 liter met deksel

Volume in liters

3.6 l

Categorieën

Koken & Tafelen Ovenschalen Keukengerei

Inhoud

2,5 tot 5 liter

Opties

Vaatwasserbestendig, Magnetronbestendig, Inclusief deksel

Laatste update op september 25, 2024 1:33 am
SKU: 9200000131799211 Categorie:
  • Rechthoekige Lock&Lock glazen ovenschaal met deksel van 3,6 liter
  • Gemaakt van sterk Borosilicaat glas met polypropyleen deksel (BPA-vrij)
  • Vierzijdig sluitsysteem en holle siliconenafdichting voor luchtdichte opslag
  • Geschikt voor oven (tot 400˚C), diepvries (tot -20˚C), magnetron en vaatwasser
  • Hittebestendig en minder snel warm dan normaal glas
  • Lock&Lock staat voor duurzame oplossingen voor bewaren en meenemen van eten
  • Licht en helder glas, krasbestendig en blijft helder
  • Gemakkelijk te openen en sluiten, houdt gerechten dagen langer vers
    Uw recensie toevoegen

    Bereid en bewaar jouw maaltijden gemakkelijk met de rechthoekige Ovenschaal van Lock&Lock met deksel! Deze ovenschaal is gemaakt van duurzaam Borosilicaat glas en is voorzien van een handige vierzijdige sluiting. Hierdoor kun je gerechten zoals lasagne, quiches en tiramisu luchtdicht en geurvrij bewaren, zelfs in de vriezer. Ideaal voor meal prepping: bereid je maaltijden van tevoren en schuif ze zo de oven in wanneer nodig. De plastic deksel is gemaakt van Polypropyleen (BPA-vrij) en niet geschikt voor gebruik in de oven.
    De ovenschaal is 100% luchtdicht en waterdicht dankzij het vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting. Vloeibare gerechten kunnen lekvrij worden bewaard en vervoerd, waardoor ze langer vers blijven. Met een inhoud van 3,6 liter en afmetingen van 34 x 23 cm is deze ovenschaal ideaal voor diverse gerechten.
    De voordelen van Borosilicaat glas zorgen ervoor dat de ovenschaal veilig in gebruik is. Het glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas, lichter in gewicht en blijft helder en krasbestendig. Daarnaast heeft het een sterke hittebestendigheid en neemt het minder snel warmte op, waardoor de ovenschaal minder warm wordt.
    De Lock&Lock Glazen ovenschaal met deksel is geschikt voor gebruik in de oven (tot 400°C), diepvries (tot -20°C), magnetron en vaatwasser. Het product is gemaakt van hoogwaardig Borosilicaat glas en is 100% lucht- en waterdicht, waardoor gerechten geurloos kunnen worden bewaard en langer vers blijven. De ovenschaal is gemakkelijk te openen en sluiten, BPA-vrij en ideaal voor dagelijks gebruik.
    Lock&Lock staat voor gemak, slim bewaren en het verminderen van voedselverspilling. Of je nu leftovers wil bewaren, je lunch lekvrij wil meenemen of je koelkast wil organiseren, Lock&Lock biedt voor iedereen een oplossing. Met een compleet assortiment duurzame producten, van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers, maakt Lock&Lock het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken eenvoudig en efficiënt.

    Ovenschaal met deksel van Lock&Lock – Lasagne ovenschaal – Met plastic deksel – Rechthoekig – Inhoud 3,6 liter – Afmetingen 34 x 23 cm
    Ovenschaal met deksel van Lock&Lock – Lasagne ovenschaal – Met plastic deksel – Rechthoekig – Inhoud 3,6 liter – Afmetingen 34 x 23 cm

     34,50

    Koken-bakken.nl
    Logo