Maak slushies thuis met deze blauwe Slushy maker van 300 ML inclusief eetlepel en rietje – Inclusief ijsvormpjes en een Slush puppy machine in de vorm van een beker

 15,75

Merk

FeestmetJoep

Kleur

Blauw 300 ML

Materiaal

Plastic

Vaatwasser veilig

Ja

Product breedte

11 cm

Product hoogte

22 cm

Product lengte

22 cm

Diameter

11 cm

Product gewicht

0.45 kg

Inhoud

0.30 l

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

8721008100036

Fabrieksgarantie termijn

2 maanden

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Aantal ijsjes

1

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Heusing 12A, 4817ZB, Breda

Breekbaar

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

avhlogistiek@outlook.com

MPN Manufacturer Part Number

NVT

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

AvhLogistiek (Amber van Hemel)

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31634330598

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

5 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsgewicht

0.48 kg

Verpakkingsinhoud

SLushy cup blauw

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei IJsscheppen & IJshouders IJsjeshouders Overig keukengerei

Laatste update op augustus 4, 2024 1:33 am
SKU: 9300000154316798 Categorie:
  • Alle onderdelen zijn BPA-vrij voor gezonde opties
  • Stimuleert de creativiteit van kinderen
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij slim ontwerp
  • Duurzaam en herbruikbaar voor milieubewuste keuzes
  • Bereid een slush puppy in slechts 60 seconden
  • Merk: FeestmetJoep
  • Kleur: Blauw, Inhoud: 300 ML
  • Geschikt voor vaatwasser, afmetingen: 11 x 22 x 11 cm
    Uw recensie toevoegen

    Ontdek de Slushy Maker – jouw ultieme bondgenoot voor het bereiden van verrukkelijke slush puppies! Met deze innovatieve slushy maker verandert elke drank met een vleugje bevroren magie moeiteloos in een verfrissende traktatie. Geen gedoe met ijs of mixers, gewoon simpel invriezen, knijpen en genieten van je favoriete slushy.
    Waarom kiezen voor de Slushy Maker?
    – BPA-vrije materialen: Jouw gezondheid staat voorop! Onze slushy maker is vervaardigd van hoogwaardige en veilige materialen, zodat je met een gerust hart van je slushy kunt genieten.
    – Kinderplezier: Stimuleer de creativiteit van je kinderen! Met de slushy maker kunnen zij experimenteren met verschillende drankjes en smaken om hun eigen unieke slush puppies te maken. Een leuke zomeractiviteit die hen betrekt en een lach op hun gezicht tovert.
    – Eenvoudig schoon te maken: Met het slimme ontwerp is schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij de afneembare deksel wordt morsen voorkomen en kan de slushy maker moeiteloos gereinigd worden. Geen gedoe, enkel gemak.
    – Duurzaam en herbruikbaar: We zetten ons in voor een duurzamere wereld, daarom is onze slushy maker herbruikbaar. Je kunt keer op keer van je favoriete slushy genieten zonder extra afval te produceren. Goed voor het milieu én je portemonnee.
    – Binnen 60 seconden een slush puppy: Snak je naar een verfrissende beloning? Plaats de slushy maker simpelweg 4 tot 6 uur in de vriezer tot hij goed bevroren is. Giet dan je favoriete drankje in de slushy maker, knijp een paar keer en voilà! Binnen een minuut kun je genieten van een heerlijke slush puppy.
    Laat de Slushy Maker van elke zomerdag een feest maken. Bestel nu en ervaar de verfrissing en het plezier van zelfgemaakt slushy! Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Waar wacht je nog op? Voeg wat magie toe aan je drankjes en geniet van de perfecte slushy!

    Maak slushies thuis met deze blauwe Slushy maker van 300 ML inclusief eetlepel en rietje – Inclusief ijsvormpjes en een Slush puppy machine in de vorm van een beker
    Maak slushies thuis met deze blauwe Slushy maker van 300 ML inclusief eetlepel en rietje – Inclusief ijsvormpjes en een Slush puppy machine in de vorm van een beker

     15,75

    Koken-bakken.nl
    Logo