Set van 24 keukenitems – Keukengereiset 24 stuks – Bestand tegen hitte / Vrij van BPA / Gemaakt van siliconen – Keukengereedschap

 29,95

Merk

'merkloos''

Kleur

Zwart, Zilver

Materiaal

RVS, Nylon

Ophangbaar

Ja

Ophangwijze

Ophanghaak

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal artikelen in verpakking

24 stuk(s)

EAN

6017437844866

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onverantwoord gebruik

Elementen Kookgerei set

Blikopener, Flesopener, Garde, Ijsschep, Kaasschaaf, Opscheplepel, Pastalepel, Rasp, Sauslepel, Spatel, Soeplepel, Taartschep

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Ja

Inclusief houder

Nee

Verpakking breedte

160 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

378 mm

Verpakkingsgewicht

1.15 kg

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Keukengerei-sets

Aantal stuks in set

24

Laatste update op augustus 3, 2024 2:36 am
SKU: 9300000037152051 Categorie:
  • 24-delige keukenset met diverse keukentools en accessoires
  • Gemaakt van nylon en roestvrij staal om krassen te voorkomen
  • Hittebestendig tot 230 ℃ en vaatwasserbestendig
  • Nylon kookgerei is vlekbestendig en hygiënischer
  • Geschikt voor anti-aanbakpannen en bevat geen BPA, latex of plastic
  • Set is ophangbaar en makkelijk op te bergen
  • Nylon kookgerei reageert niet met voedsel en is gezonder
  • Geschikt voor hoge temperaturen en blijft lang meegaan
    Uw recensie toevoegen

    Deze 24-delige keukenset biedt alles wat je nodig hebt voor jouw keuken en een perfecte kookervaring! Elk keukengadget en accessoire is vervaardigd uit een combinatie van nylon en roestvrij staal om krassen en plakken te voorkomen.
    De set bevat onder andere een soeplepel, stevige lepel, lepel met gleuven, stevige draaier, draaier met gleuven, aardappelstamper, blikopener, garde, rasp, spatel, tang, ijsschep, dunschiller, maatbekers en maatlepels. Al deze benodigdheden komen samen in één pakket. Het hoogwaardige keukengereedschap is ontworpen om lang mee te gaan en bestaat uit roestvrij staal en nylon, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over smeltende of roestende keukenspullen.
    De keukengadgets zijn gepolijst met een speciale olie om roestvorming te voorkomen, hebben een antibaklaag en zijn vaatwasserbestendig. Bovendien zijn ze hittebestendig tot 230 °C. Deze voordelen maken deze keukenset zeer geschikt voor gebruik in verschillende situaties.
    Nylon kookgerei biedt een hoge hittebestendigheid en is bestand tegen temperaturen tot 230 °C. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt koken, aangezien het niet smelt als het per ongeluk te lang in de pan blijft staan.
    Nylon kookgerei is vlekbestendig en houdt geen geuren, kleuren of stoffen vast. Dit maakt het reinigen eenvoudig. Het is ook hygiënischer dan andere materialen, omdat bacteriën zich niet kunnen nestelen.
    Dankzij het nylon materiaal is dit kookgerei geschikt voor pannen met een anti-aanbaklaag, omdat het deze niet zal beschadigen. Het nylon keukengerei is ook gezonder, aangezien het geen schadelijke stoffen afgeeft die in je voedsel terecht kunnen komen tijdens het koken.
    Deze keukenset is ideaal voor anti-aanbakpannen, hittebestendig en gemakkelijk op te bergen. Bovendien is hij vrij van BPA, latex en plastic, wat de set veilig maakt voor gebruik in jouw keuken.

    Set van 24 keukenitems – Keukengereiset 24 stuks – Bestand tegen hitte / Vrij van BPA / Gemaakt van siliconen – Keukengereedschap
    Set van 24 keukenitems – Keukengereiset 24 stuks – Bestand tegen hitte / Vrij van BPA / Gemaakt van siliconen – Keukengereedschap

     29,95

    Koken-bakken.nl
    Logo