BrandNewCake® Marmeren Serveerplank 30x40cm – Echte Marmeren Natuursteen – Voor Chocolade Temperen – Zwart/Grijs
- Marmeren plaat van BrandNewCake in afmeting 30x40cm
- Geschikt voor uitrollen van fondant, marsepein, deeg en tempereren van chocolade
- Te gebruiken volgens ’tableer’ methoden voor het tempereren van chocolade
- Materiaal: marmer in zwart/grijze kleur
- Afmetingen: 40 x 30 x 1.4 cm, gewicht circa 5.65 kg
- Inclusief anti-slip functie, niet vaatwasserbestendig
- Wordt geleverd in kartonnen verpakking, voorzichtig uitpakken
- Geen fabrieksgarantie, reparatie type: Carry-in
Beschrijving van het product “BrandNewCake® Marmeren Plaat 30x40cm – Echte Marmer Natuursteen – Marble Serveerplank & Temperen van Chocolade – Zwart/Grijs”:
Marmeren Serveerplank & Chocolade Tempereerplaat 30x40cm – BrandNewCake
Een marmeren plaat is onmisbaar in elke keuken of bakkerij. Deze plaat is ideaal voor het uitrollen van fondant, marsepein of deeg, maar voornamelijk geschikt voor het tempereren van chocolade. Het tempereren van chocolade is essentieel om een mooie glanzende en knapperige chocolade te krijgen.
Met deze marmeren plaat kun je de ’tableer’ methode gebruiken om chocolade te tempereren. Volg deze stappen:
1. Smelt de chocolade tot ongeveer 45°C (bijv. au-bain-marie).
2. Giet ongeveer 2/3 van de gesmolten chocolade op de marmeren plaat. Laat de chocolade afkoelen door deze constant met een spatel te bewegen totdat het is afgekoeld tot 27°C.
3. Voeg beide delen chocolade samen in een kom en roer goed door. De chocolade moet nu ongeveer 31,5°C zijn.
4. Zorg ervoor dat je de chocolade goed doorroert.
5. De chocolade is nu getempereerd en klaar voor gebruik!
Specificaties:
– Afmetingen marmeren plaat: 40 x 30 x 1,4(h) cm.
– Materiaal: marmer
– Gewicht: ongeveer 5,65 kg
– Kleur: zwart/grijs
– Merk: BrandNewCake
Tip: De marmeren plaat wordt geleverd in een kartonnen verpakking. Open eerst alle hoeken voordat je de plaat uit de verpakking haalt om te voorkomen dat de voetjes losraken bij het eruit trekken.
€ 33,99