Demeyere 5-Plus kookpan met deksel van 24cm
- Demeyere 5-Plus kookpot van 24 cm
- SILVINOX® zorgt voor blijvend zilverwit roestvrij staal
- 5-lagenmateriaal voor goede warmteverdeling
- Ergonomische grepen van massief roestvrij staal 18/10
- Dik dubbelwandig deksel voor energiebesparing
- Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
- Vaatwasserbestendig en ovenbestendig
- Ideaal voor koken, pocheren en sauzen maken
Productomschrijving:
Met de Demeyere 5-Plus-serie kan elke hobbykok en professional het beste in zichzelf naar boven halen. Deze unieke serie combineert de sterke punten van verschillende Demeyere reeksen en garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Enkele kenmerken:
1) SILVINOX® blijvend zilverwit: Silvinox® is een uniek elektrochemisch oppervlaktebehandelingssysteem dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van het oppervlak te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal gemakkelijk schoon te maken en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuur voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.
2) 5-lagenmateriaal voor zeer goede warmteverdeling tot aan de rand: Deze speciale combinatie van verschillende legeringen met onder andere aluminium zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid over het gehele oppervlak van de pan. Dankzij het magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.
3) Ergonomische grepen: De grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch.
4) Dik deksel: De 5-Plus serie is uitgerust met een extra isolerend dubbelwandig deksel, waardoor kostbare warmte en vitamines nog minder verloren gaan en de gaartijd verkort.
5) Assortiment:
– Kookpot/soeppot: Dankzij de meerlagenbodem zijn koken met de 5-Plus kookpotten een waar genot. Het perfect sluitende dubbelwandige deksel houdt warmte in de pan en zorgt voor een snelle opwarming van vloeistoffen met slechts een kleine hoeveelheid nodig. Aroma’s en smaken blijven behouden en je bespaart tijd en energie.
– Steelpan: Perfect voor koken, pocheren en het bereiden van sauzen. De egale warmteverdeling zorgt voor efficiënt inkoken van bouillons en basissauzen. Ideaal voor het smelten van boter.
– Lage sauteuse met deksel: Geschikt voor gelijkmatig aanbraden van vlees, groenten of schaaldieren en langzaam laten garen onder deksel. Ideaal voor het snel inkoken van basissauzen.